De ROTTERDAMSE BEELDMAATSCHAPPIJ

productiehuis voor opiniërend filmmateriaal

 

ALS JE MAAR GELUKKIG BENT zoekt naar de zin en waanzin binnen het leven volgens de maatschappelijke normen. Waarom willen wij zo graag de maatschappelijke ladder op?

 

Op 30 september aanstaande presenteren wij met trots de langverwachte tweede film!

 

ALS JE MAAR GELUKKIG BENT zoekt naar de zin en waanzin binnen het leven volgens de maatschappelijke normen. Waarom willen wij zo graag de maatschappelijke ladder op? Is het goud wat daar blinkt of kijken we naar het licht van de allang uitgedoofde ster die vroeger stond voor een gelukkig en tevreden leven? Welke rol speelt maatschappelijke veroordeling bij het tot stand komen van de ambitie om goed te presteren en hebben wij hier zelf nog wel een zeggenschap over?

 

Na ruim vier jaar werk is het nu eindelijk tijd om ons geesteskind aan jullie te tonen. Omdat het al zo lang geleden is combineren wij deze premiere met een herhaling van zetten door eerst HOE KUN JE NOU ZO LEVEN te vertonen, en aansluitend de nieuwe film. Je kunt zelf kiezen of je nog eens fris herinnerd wilt worden aan de eerste film.

 

Tijden:

20:30 Vrije inloop, maak gerust een praatje

20:45 Start eerste film HOE KUN JE NOU ZO LEVEN

21:45 Start tweede film ALS JE MAAR GELUKKIG BENT

22:45 Aapjes kijken in de foyer, eventueel met consumptie. De RBM is aanwezig om prangende vragen te beantwoorden!

 

Locatie:

Kinepolis Cinerama

Westblaak Rotterdam

 

Bestel nu je tickets en verzeker je van een plekje, hoog op de sociale ladder! Kies een entree die bij je past, want wie voor een dubbeltje geboren is kan nooit een kwartje worden.

 - Het Middeninkomen - Voor Jan Modaal is er uiteraard ook een plekje beschikbaar. Een fijne balans tussen prijs en comfort afgestemd op jouw financiële situatie en sociale status. Bij dit ticket krijg je een klein presentje!

 

 - De Aandeelhouder - Met een VIP-ticket mag je exclusief op de achterste rij plaatsnemen en krijg je  1  consumptie cadeau van ons. Met dit ticket steun je deze première een klein beetje extra zodat we de rest van de maand ook nog wat te eten hebben.

 

 - De Rentenier -  Dit exclusieve ticket is voor de absolute creme de la creme van ons publiek. Bankdirecteuren, advocaten en tandartsen, dit ticket is voor u. Extra beenruimte en de beste positie om van de film te genieten. Van het gepeupel heeft u geen last!